bb.gif

Shag Harbour UFO incident
Home
Arhiva documente
Arhiva Blue Book
Arhiva MJ-12
Cercetarile OZN efectuate de Franta
Arhiva fotografii
Arhiva imagini video
Arhiva link-uri
Documentare despre OZN-uri
Contact
Carti virtuale despre OZN-uri

blueline.gif

 

Acest loc esta la usa mai mult in canada.

Acest caz e cel mai important ce are documente si este cel mai renumit caz in Canada.

Asta are documnetatii si zic aici ca e renumit asa ca nici cazul Roswell nu are documentatie.

Acest caz este asa renumit ca un ufo accident.

a fost si facut film despre asta ce a fost publicat in regionala. Bineinteles si acest caz a fost fortat sa fie tacut deci ca sa nu iasa informatii si guvernul a vrut sa faca sa taca martorii dar nu au reusit.

deci cum sa intamplat totul:

la o noapte de 04 october 1967 dupa 11 noaptea,un ozn mare are de 60feet nustiu cat e in metri dar in jur de un vagon eas cu 4 osii ca diamatru, a fost vazut care planeaza deasupra apei. deci deasupara unei sat unde oamnii se ocupa de pescuit la Shag Harbour Canada Nova Scotia.

ozn ul avea 4 lumini tari care se aprindea pe unele secvente si cobara de unghi de 45 grade spre suprafata apei. Cand a ajuns la apa pana la impact cu apa scotea un sunet parca exploda ceva si o lumina mare. martorii au crezul ca un avion au cazut si multi am pornit sa recupereze suparavietuitorii ca am crezut ca era avion.

Au venit politia militara si alte organe ca salvare si de chestii de astea casa recupereze asa numit supravietuitorii. Aceste organe guvernamentale au apropiat la loc din est si din west. Cand au ajuns la loc polita si militarii inca se vedeam obiectul plutind pe apa de cam o jumate de mile cam 1 km de la tarm.

Din ozn ieseam ceva material galben daca descifrez bine documentul. Dupa un timp a fost raporta din Halifax si din norad ca nu este nici un avion Pierdut sau de lipsa, nici civil nici de militari deci nici un obiect care apartine a unei companii sau de organizatie militare.

la locul impactul au raportat ca obiectul schimba forma de triughiular si nu e un obiect cunoscut. Multi au pornit spre ozn cu barci cu vapoare dar cind au ajuns acolo deja era scufundat.

La urmatoarea zi dimineata sa raportat la Canadian Forces Headquarters deci pa baza militara la Ottava sa faca cautari sub apa la locul impactul si 7 oameni au scufundat si au cautat 2 zile locul dar nu au gasit nimic.

Acest caz a devenizt cazul 34 in faimosul Condon Committee Report care a servit pentru proiectul cartea albastra. Blue Book. Cazul a fost inchis pana la primavara anului 1993.

Un ufolog dupa un timp a redeschis investigatiile. Sa concentrat asupra evenimentelor petrecute la ziua acea si au scos martorul care in ziua cand a a vazut obiectul erea un betivan care pe ziua acea tot ere beat mort. ocantitate de documente au fost adunate din dofertite locuri si din unitati guvernamentale ce nu au fost clasificate si au fost transmise la Canada's National Research Council. Aici au fost analizate cu tehnologie moderna documentele. O noapte ca la cazul Shag Harbour crash era unul dintre multele alte sesizari ce sa raportat pe teritoriul canadei. Un alt caz a unei 4 obiecturi ce sa sesizat la aceas loc vazut de pescari in nova scotie ce a fost sesizat de Decca radar de un timp de 2 ore. Asta a fost inante de a incepe cobarirea ozn ului care a si cazut in apa. diferanta ere de o ora jumate.

La 04 October 1967 un avion de pasageri la west intre Sherbrooke si St. Jean

a raportat de pilotii ca este ceva activitate in acel sector deci erau ozn uri. Asta sa intamplat inainte de a fi cauzut obiectul la shag.

Dupa cateva luni a aparut o veste ca Majorul Victor Eldridge a aflat ca norad a comunicat ca la linia Pine Tree este o linie de radar ce este si sub apa ca acolo sa gasit un obiect sub apa. Si cel mai sigur ca ere obiectul care sa scufundat la shag si o nopte mers sub apa pana la lini asta de radar care se afla la 25 mile de la shag.Acolo o alta nava a ajutat pe asta si sa zic ere un happy end ca amindoua sa ridicat din ape si a disparut pecer.

Dupa cunostintele mele ce am si vazut la tv ca acolo sa raportat multe ozn uri ca se umblu sub ape la mari la unele locuri exista si baze sub ape in munti.

Aici prima data sa concentrat ca nu cumva sunt facute ceva experimente cu submarine rusesti care aproape in ficare raport exista ca nu cumva sovieticii fac ceva. dar fiind aproapre la granita e tot posibil.

Atat ar fi.

Concluzia este ca Ozn urile sunt ceva ce nu depinde de credinta. nu depinde de domn si nu depinde de oameni. Eu cred ca e prea banal treaba asta ca suntem singur in unuers. Acest fact e ireal.

Cine zice asta nu are logica destula.

Dar adevarul este pe partea cealalta.

by kdlehel.

 

Un obiect misterios a fost detectat si de catre radar, dar a disparut in scurt timp.

Parerea noastra este ca in acest caz este vorba despre un caz autentic de prabusire a unui OZN ce a fost probabil capturat de catre armata.

locatia.jpg